210 6654159

Αναζήτηση

4ο Turbo Water Polo Fun! Α' ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

on 22 Ιανουαρίου 2018

Το περασμένο Σάββατο έγιναν τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής για τον Α΄ όμιλο του φετινού 4ου Water Polo Fun!

Ήταν τα τελευταία παιχνίδια της φάσης αυτής,από την οποία προέκυψαν οι τρεις ομάδες που θ’αγωνιστούν στα play offs,καθώς και οι τρεις που θα παίξουν στο Κύπελλο Φιλίας.

Έτσι,λοιπόν, στα play offs θα παίξουν ο ΠΑΟ 1,το Φάληρο 1 και η Καστέλλα,ενώ στο Κύπελλο Φιλίας θ’αγωνιστούν ο Νηρέας Χαλανδρίου,ο Νηρέας Γέρακα 1 και το Φάληρο 2.

Στα παιχνίδια του Σαββάτου η πρώτη ομάδα του Παναθηναικού κέρδισε την Καστέλλα με 9-4 και κατέκτησε την πρώτη θέση του ομίλου με το απόλυτο των βαθμών(15).Η Καστέλλα τερμάτισε στην τρίτη θέση,λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων από το Νηρέα Χαλανδρίου με τον οποίο ισοβάθμισε με 7 βαθμούς.

Στο επόμενο παιχνίδι η πρώτη ομάδα του Φαλήρου επικράτησε του Νηρέα Γέρακα 1 με 13-4 και τερμάτισε στη δεύτερη θέση με 12 βαθμούς,ενώ στο τρίτο χρονικά παιχνίδι ο Νηρέας Χαλανδρίου κέρδισε τη δεύτερη ομάδα του Φαλήρου με 13-9.

 

Το επόμενο Σάββατο,μετά τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής του Β’ομίλου,θα προκύψουν και οι υπόλοιπες ομάδες που θα συμπληρώσουν τα play offs και το Κύπελλο Φιλίας.