Γαργηττού & Μιλτιάδου, 15344, Γέρακας, Παλλήνης Αττικής
210 6654159
info@swimmers.gr

Ολοκλήρωση του 5ο Compact Water Polo Fun!

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Ολοκλήρωση του 5ο Compact Water Polo Fun!

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο το φετινό 5ο Compact Water Polo Fun!

Όλα τα είχε το κλείσιμο του τουρνουά:πολύ ωραία παιχνίδια,ένα ‘’συγκλονιστικό’’ παιχνίδι μεταξύ προπονητών και παιδιών,διεθνείς παίκτες και,φυσικά,απονομές και βραβεύσεις.

Play offs

Στα play offs το κύπελλο κατέκτησε ο ΝΟΒ 1,ο οποίος επικράτησε του πολύ καλού και φέτος Παναθηναικού με 6-3.Το παιχνίδι ήταν πολύ υψηλού επιπέδου,με πολύ ωραίες μονομαχίες και όμορφο θέαμα.Να σημειώσουμε ότι είχαμε 6 χαμένα πέναλντι,4 από τον Παναθηναικό και 2 από τη Βουλιαγμένη!

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Πανιώνιος,κερδίζοντας με 14-6 το ΝΟΒ 2.Και οι δύο ομάδες έπαιξαν πάρα πολύ καλά,με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να είναι πιο αποτελεσματική και σταδιακά να διευρύνει τη διαφορά.

Την πέμπτη θέση κατέλαβε το Περιστέρι,το οποίο κέρδισε το Φάληρο με 14-8,δείχνοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται και στα δύο σωματεία.

Παρόντες στους αγώνες των play offs ήταν οι Αλέξανδρος Γούνας και Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς,οι οποίοι αποδέχτηκαν την πρόσκληση του διοργανωτή Νηρέα Γέρακα.

Μοίρασαν αυτόγραφα,έβγαλαν φωτογραφίες με μικρούς και μεγάλους,αλλά το καλύτερο κομμάτι ήταν ότι ήταν οι προπονητές της μεικτής ομάδας των παιδιών εναντίον της ομάδας των εφόρων και προπονητών!

Το συγκεκριμένο παιχνίδι έγινε μεταξύ μικρού και μεγάλου τελικού και ήταν η φετινή καινοτομία του τουρνουά.Η κάθε ομάδα,μετά από κλήρωση,έστειλε δύο παιδιά(σύνολο δώδεκα),τα οποία αντιμετώπισαν τους προπονητές τους σε μία αναμέτρηση δύο μεικτών δεκαπεντάλεπτων.Ο Αλέξανδρος Γούνας,μάλιστα,αγωνίστηκε με την ομάδα των παιδιών,δίνοντας τους την ευκαιρία ν’αγωνιστούν έστω και για λίγο μαζί του.Το πιο ευχάριστο είναι ότι όλοι οι προπονητές επέζησαν(!) και βοήθησαν από την πλευρά τους να περάσουν καλά και να γελάσουν πολύ όχι μόνο τα παιδιά,αλλά και όλοι όσοι βρέθηκαν στην πισίνα.Εννοείται πως τα παιδιά κέρδισαν στον αγώνα με μεγάλη διαφορά.

Για την ιστορία την ομάδα των προπονητών αποτέλεσαν οι:Πρωτονοτάριος Στέλιος,Κοντομίχαλος Αντρέας,Πρίμπας Γιάννης,Τσαγκόζης Σταύρος,Παλληκάρης Κώστας,Κλεωνάκος Μπάμπης και Βαρελάκης Δημήτρης.

Πολυτιμότερος παίκτης των play offs αναδείχτηκε ο Νίκος Αλευράς της Βουλιαγμένης,καλύτερος τερματοφύλακας ο Άγγελος Κωνσταντάς του Παναθηναικού και πρώτος σκόρερ ο Γιάννης Γαβριήλ του Περιστερίου.

Τελική κατάταξη

1. ΝΟΒ 1

2. ΠΑΟ 1

3. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

4. ΝΟΒ 2

5. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

6. ΦΑΛΗΡΟ

Κύπελλο Φιλίας

Το Κύπελλο Φιλίας φέτος κατέκτησε η ομάδα της Ροής,αφού στο μεγάλο τελικό κέρδισε το Νηρέα Γέρακα 1 με 4-1.Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό και κρίθηκε στο τελευταίο επτάλεπτο,το οποίο πήρε η Ροή με 2-0.

Το χάλκινο μετάλλιο πήγε στον ΠΑΟ 2 που επικράτησε του Νηρέα Γέρακα 2 με 12-7.

Την πέμπτη θέση κατέκτησε η ομάδα της Ηλιούπολης η οποία κέρδισε με 12-7 την ομάδα των μίνι κορασίδων του ίδιου συλλόγου.

Όπως και στα play offs,έτσι και στο Κύπελλο Φιλίας,έγινε ο αντίστοιχος αγώνας μεταξύ προπονητών-εφόρων και παιδιών.

Επίσημος προσκεκλημένος ο Στέλιος Αργυρόπουλος-Κανακάκης ο οποίος αγωνίστηκε με την ομάδα των παιδιών.Κι αυτός ο αγώνας είχε πολύμεγάλη επιτυχία,αφού όλοι πέρασαν πολύ καλά,βγήκε πολύ γέλιο και,φυσικά, τα παιδιά κέρδισαν εύκολα!

Την ομάδα των προπονητών-εφόρων αποτέλεσαν οι:

Παλληκάρης Κώστας,Χαλκίτης Νίκος,Γκουρλίτσας Σταύρος,Παπαδόπουλος Παύλος,Φανός Στάθης,Βαρελάκης Δημήτρης και οι έφοροι Μαρσέλλος Γιώργος,Σακελίων Δημήτρης και Καρέντζος Μιχάλης.

Πολυτιμότερος παίκτης αναδείχτηκε ο Δημήτρης Παναγιώτογλου της Ροής,καλύτερος τερματοφύλακας ο Γιώργος Κοντογιάννης του ΠΑΟ 2 και πρώτος σκόρερ ο Φίλιππος Γιώτης του Νηρέα Γέρακα 1.

Τελική κατάταξη

1. ΡΟΗ

2. ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ 1

3. ΠΑΟ 2

4. ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ 2

5. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

6. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ(ΜΙΝΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ)

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ τον Αλέξανδρο Γούνα,τον Κωνσταντίνο Γενηδουνιά και το Στέλιο Αργυρόπουλο-Κανακάκη που αποδέχθηκαν την πρόσκληση του συλλόγου άμεσα και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Επίσης,να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας,την εταιρία Kellog’s,την εταιρία Αφοί Α. Μαγκάφα και την εταιρία κατασκευής τερμάτων υδατοσφαίρισης Compact.

Ανανεώνοντας το ραντεβού μας για του χρόνου,θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις ομάδες για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά μας.