Γαργηττού & Μιλτιάδου, 15344, Γέρακας, Παλλήνης Αττικής
210 6654159
info@swimmers.gr

Ιστορικό

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Προφίλ – Ιστορικό Σωματείου

Ο Αθλητικός Όμιλος ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2001. Με την έναρξη της λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου στον Γέρακα, τον Οκτώβριο του 2002, ξεκίνησαν και οι αθλητικές δραστηριότητες με τη δημιουργία των Τμημάτων Κλασικής Κολύμβησης. Το Μάιο του 2003 ιδρύθηκε το Τμήμα Υδατοσφαίρισης .

Το τμήμα της Κλασικής Κολύμβησης διαθέτει αθλητές και αθλήτριες στις Αγωνιστικές και Πρωαγωνιστικές κατηγορίες. Επίσης διαθέτει κατηγορία Επιλέκτων και Σχολή Κολύμβησης.

Το Τμήμα Υδατοσφαίρισης (Water Polo) διαθέτει Ακαδημία Polo και ομάδες Μίνι Παίδων, Παίδων, Εφήβων και Ανδρών που λαμβάνει μέρος στο Πρωτάθλημα της Α2’ Εθνικής Κατηγορίας.

Όλα τα τμήματα λαμβάνουν μέρος στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και στις ημεριδες που διοργανώνονται υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος. Οι αθλητές/τριες του Συλλόγου μας κάτω από την καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών μας μυούνται στα αθλήματα της πισίνας, τόσο στον μαζικό όσο και στον αγωνιστικό αθλητισμό..Σήμερα ο Σύλλογός μας διαθέτει διακόσιους πενήντα (250) αθλητές και αθλήτριες και στα τρία Αθλήματα εκ των οποίων οι εκατόν πενήντα (150) συμμετέχουν στις Αγωνιστικές ομάδες μας.
Σκοπός του Συλλόγου μας είναι να συνεχίσουμε αυτή τη προσπάθεια ώστε να διαπαιδαγωγήσουμε αθλητικά τα νέα παιδιά και να τους δώσουμε την δυνατότητα να ολοκληρωθούν από αυτές τις δραστηριότητες.