Γαργηττού & Μιλτιάδου, 15344, Γέρακας, Παλλήνης Αττικής
210 6654159
info@swimmers.gr

ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΗΡΕΑ ΓΕΡΑΚΑ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΗΡΕΑ ΓΕΡΑΚΑ

Ένα διήμερο γεμάτο πόλο έζησε η νέα φουρνιά των μικρών μας πολιστών. Φιλοξενούμενοι του Ναυτικού Όμιλου Καλαμάτας, ταξίδεψε από το Γέρακα μια αποστολή συνολικά 21 ατόμων αποτελούμενη από αθλητές γεννημένους 2013-2016 (Προ Μίνι & Ακαδημία). Τα περισσότερα παιδιά κλήθηκαν για πρώτη φορά να λειτουργήσουν μακριά από τους γονείς τους, να ταξιδέψουν, να διαμείνουν σε ξενοδοχείο, να γευματίσουν σε εστιατόριο, να συνυπάρξουν με τόσα άτομα για 2 μέρες για πρωτόγνωρες καταστάσεις. Φυσικά αφορμή ήταν και να παίξουν τους πρώτους τους αγώνες εκτός Αττικής, αλλά όλα τα παραπάνω είναι τα οφέλη του ομαδικού αθλητισμού και εμείς χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν βλέπουμε τους μικρούς αυτούς ανθρώπους να αναπτύσσονται και να εξελίσσονται. Μέσα από αυτές τις αποστολές “χτίζονται” ομάδες και διαμορφώνονται χαρακτήρες, έρχονται τα παιδιά πιο κοντά σχηματίζοντας φιλίες και μαθαίνουν να συμβιώνουν και να φροντίζουν και τον εαυτό τους, όπως θα κληθούν να κάνουν και στη κοινωνία του αύριο.
Πολλά μπράβο και στους γονείς μας που ακολούθησαν την αποστολή για να υποστηρίξουν την ομάδα.
Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος οι ηλικιακές ομάδες των Προ Μίνι Παίδων και της Ακαδημίας έδωσαν τέσσερα φιλικά παιχνίδια (πρωί – απόγευμα) με τις αντίστοιχες ηλικιακές ομάδες του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας. Οι αθλητές κατανόησαν πολλά πράγματα για το παιχνίδι και το άθλημα της υδατοσφαίρισης και επέστρεψαν στο Γέρακα ως μια ομάδα με καλές βάσεις για ακόμα καλύτερη συνέχεια!
Συγχαρητήρια στους προπονητές μας Χρήστο Δημούλη και Γιάννη Αποσκίτη και φυσικά στο αρχηγό αποστολής και έφορο των τμημάτων Γιώργο Ψαρρό. Ευχαριστούμε τον Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας και τον προπονητή της Αλέξανδρο Ντι Μπενεντέτο για την πρόσκληση και για την άψογη φιλοξενία τους!