Γαργηττού & Μιλτιάδου, 15344, Γέρακας, Παλλήνης Αττικής
210 6654159
info@swimmers.gr

Ο ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ ΠΑΡΩΝ ΣΤΑ ΡΕΣΤΕΙΑ 2024

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Ο ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ ΠΑΡΩΝ ΣΤΑ ΡΕΣΤΕΙΑ 2024

Με μεγάλη επιτυχία έλαβε μέρος η προ αγωνιστική μας ομάδα, στους διασυλλογικούς αγώνες «ΡΕΣΤΕΙΑ 2024» που διοργάνωσε ο ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, στο Κολυμβητήριο του Αλίμου (1-2/6/24).
Οι 20 αθλητές του ΝΗΡΕΑ ΓΕΡΑΚΑ, πέτυχαν δυναμική παρουσία η οποία συνοδεύτηκε με μετάλλια, βελτιωμένες επιδόσεις, χαμόγελα και αισιοδοξία για την τελική ευθεία της αγωνιστικής περιόδου.
Στο βάθρο βρέθηκαν 2 φορές ο Φίλιππος Μουρατίδης (2η θέση στα 200 μέτρα μεικτής και στα 200 μέτρα ελεύθερο), 2 φορές η Δήμητρα Ραφαέλα Μανώλη (2η θέση στα 50 μέτρα ύπτιο και 3η θέση στα 100 μέτρα ύπτιο), καθώς και ο Κωνσταντίνος Φαρμάκης (3η θέση στα 50 μέτρα ύπτιο). Εκτός των 5 μεταλλίων, ακόμη 8 αθλητές μας βρέθηκαν τουλάχιστον μία φορά εντός στα αγωνίσματά τους (Γιώτη Λήδα, Μάγειρα Άννα, Αράπη Λήδα, Κυπαρίσσης Κωνσταντίνος, Μουρούκης Αλέξανδρος, Παναγοπούλου Αλεξάνδρα, Τζόβα Άρτεμις και Ανωγιάτης Νικόλαος).
Όλοι οι αθλητές μας δείχνουν ολοένα και περισσότερο ανταγωνιστικό χαρακτήρα σε κάθε διοργάνωση, όμως το σημαντικότερο όλων είναι το ήθος και η άμιλλα που υπάρχει μεταξύ τους, στηρίζοντας ένθερμα κάθε προσπάθεια των συναθλητών τους. Πλέον η προσοχή στρέφεται στους τελευταίους αγώνες της κολυμβητικής περιόδου, στις αρχές Ιουλίου, με στόχο να κλείσει η χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τους κολυμβητές μας, την προπονήτρια της προ αγωνιστικής ομάδας, Ελίνα Μάνθα, την προπονήτρια της ομάδας επιλέκτων Χαρά Ρόμπου, καθώς και την έφορο του τμήματος, Φανή Σπανού, για την βοήθεια και στήριξη που παρέχουν στους αθλητές μας.