Γαργηττού & Μιλτιάδου, 15344, Γέρακας, Παλλήνης Αττικής
210 6654159
info@swimmers.gr

ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 3 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 3 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ

Το Αθλητικό Σωματείο του Νηρέα Γέρακα με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας νέων τμημάτων κολύμβησης, ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά από 3 ετών και άνω. Με στόχο την προαγωγή της κολύμβησης από μικρή ηλικία και την αγάπη για τον αθλητισμό, τα νέα μας τμήματα προσφέρουν μια ασφαλή και διασκεδαστική εισαγωγή στον κόσμο της κολύμβησης.

Εκμάθηση με Βοηθητικά Μέσα:
Για πρώτη φορά, το Σωματείο μας ενσωματώνει στα εκπαιδευτικά του προγράμματα τη χρήση βοηθητικών μέσων κολύμβησης, ώστε να εξασφαλίσει την άνεση και την ασφάλεια των μικρών μας φίλων. Οι ειδικά εκπαιδευμένοι προπονητές μας θα βοηθήσουν τα παιδιά να αποκτήσουν εμπιστοσύνη στο νερό και να εκμεταλλευτούν τις πρώτες τους κολυμβητικές εμπειρίες.

Από την Αγκαλιά…στο Νερό:
Μέχρι σήμερα, τα τμήματά μας απευθύνονταν κυρίως σε παιδιά που είχαν ήδη την ικανότητα να κολυμπούν χωρίς βοηθητικά μέσα. Τώρα, με την προσθήκη των νέων ακαδημιών, ανοίγουμε τις πόρτες μας σε όλα τα παιδιά, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να ξεκινήσουν το ταξίδι τους στον κόσμο της κολύμβησης από την πιο τρυφερή ηλικία.

🕓 Ωράριο Τμημάτων
Τα τμήματα θα λειτουργούν απογευματινά, καθημερινά από τις 16:00 έως τις 19:00, παρέχοντας ευελιξία για να ταιριάζουν στο πρόγραμμα κάθε οικογένειας.

Εγγραφείτε σήμερα !
Έναρξη νέων τμημάτων από 1η Απριλίου !

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε καθημερινά 16:30 – 20:30 με την γραμματεία του Συλλόγου στο τηλέφωνο 2106654159.

Περιμένουμε με χαρά να καλωσορίσουμε τα παιδιά σας στην οικογένεια της κολύμβησης!