Γαργηττού & Μιλτιάδου, 15344, Γέρακας, Παλλήνης Αττικής
210 6654159
info@swimmers.gr

ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΕ ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ, ΠΑΤΡΑ 16-18/3/2024

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΕ ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ, ΠΑΤΡΑ 16-18/3/2024

Στην Πάτρα βρέθηκαν το τριήμερο 16-18/3 οι Μίνι Παίδες μας, φιλοξενούμενοι της ΝΕ Πατρών για κοινή προετοιμασία με το αντίστοιχο ηλικιακό τμήμα μέσα από μια σειρά συνεχόμενων δίωρων προπονητικών διπλών. Τεράστιο προπονητικό όφελος με τους αθλητές να παίζουν με μια πολύ δυνατή ομάδα όπως η ΝΕ Πατρών. Συνολικά 18 αθλητές του τμήματός ταξίδεψαν, κάποιοι πρώτη φορά μάλιστα, αποκομίζοντας εμπειρίες ζωής.

Ο αθλητισμός προσφέρει στα παιδιά τη δυνατότητα να διανυκτερεύσουν ως ομάδα μακριά από γονείς και σπίτια βοηθώντας τα να ωριμάσουν υπό ασφαλή επίβλεψη. Γεμάτο και το εξωαγωνιστικό πρόγραμμα με βόλτα στην πόλη και απαραίτητο παγωτάκι ανά χείρας, αλλά και παρακολούθηση αγώνα της Α2 ανάμεσα στη ΝΕ Πατρών και την ΠΕΚΕΒ. Τέλος, οι μικροί πολίστες μας γευματίζοντας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του κολυμβητηρίου, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και προπονήσεις της έτερης ομάδας της Πάτρα, του ιστορικού ΝΟ Πατρών που αγωνίζεται στην Α1 εθνική κατηγορία.

Ευχαριστούμε πολύ την ΝΕ Πατρών για την πρόσκληση και τη φιλοξενία. Επίσης τον προπονητή της Θανάση Κοντάκο και τον έφορο του τμήματος Θεόδωρο Παπανίκο για την άψογη συνεργασία. Μεγάλο ευχαριστώ και στο γραφείο Stavropoulos Tours για την ασφαλή μεταφορά και άριστη εξυπηρέτηση που παρείχαν. Πολλά μπράβο στον προπονητή μας Χρήστο Δημούλη και τον έφορο μας Αλέξανδρο Παρασκευόπουλο για το έργο που διατελούν.