Γαργηττού & Μιλτιάδου, 15344, Γέρακας, Παλλήνης Αττικής
210 6654159
info@swimmers.gr

Οι μικροί μας υδατοσφαιριστές στην Α’ φάση του πρωταθλήματος προ μίνι

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Οι μικροί μας υδατοσφαιριστές στην Α’ φάση του πρωταθλήματος προ μίνι

Το τριήμερο 7/4 με 9/4 διεξήχθη η Α’ φάση του πρωταθλήματος προ μίνι παίδων στην οποία πήραν μέρος τέσσερεις ομάδες .Οι αθλητές της ομάδας μας των προ μίνι παίδων, που είναι γεννημένοι από το 2012 και μικρότεροι, συναγωνίστηκαν την ομάδα της Ροής, του Ηλυσιακού και του Κερατσινίου.

Σκοπός της διεξαγωγής του πρωταθλήματος σε αυτή την κατηγορία είναι να εξοικειωθούν οι αθλητές με τους κανόνες του αθλήματος, η υπακοή στη διαιτησία και η τήρηση τωνχωροταξικών και χρονικών ορίων που θέτει η Ομοσπονδία.Οι αθλητές μας επέδειξαν άψογη αθλητική συμπεριφορά εντός και εκτός πισίνας καιαπέδειξαν ότι η σκληρή προπόνηση τους από τον Σεπτέμβριο έως τώρα απέδωσε καρπούς.

Οι αθλητές μας υπό τις υποδείξεις του προπονητή τους Όθωνα Ορφανού φανέρωσαν τησαφή βελτίωση τους στο τεχνικό τομέα αποδεικνύοντας έτσι ότι η συνεχής και συστηματική προπόνηση είναι αυτή που συντελεί στην κατάκτηση των στόχων.
Επόμενος στόχος, λοιπόν, η Β’ φάση του πρωταθλήματος τον Ιούλιο. Μέχρι τότε, οι προπονήσεις και οι φιλικοί αγώνες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό!