Γαργηττού & Μιλτιάδου, 15344, Γέρακας, Παλλήνης Αττικής
210 6654159
info@swimmers.gr

Συγχαρητήρια!

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Συγχαρητήρια!

Συγχαρητήρια !!!

29 Ιουλίου 2011, Σαγκάη, η Εθνική Ομάδα Πόλο Γυναικών κατακτά το ψηλότερο σκαλί του βάθρου, τα χρυσά κορίτσια κερδίζουν την Κίνα με 9-8 και στέφονται Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες.

29 Ιουλίου 2023, Φουκουόκα, η Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών μας γέμισε με περηφάνια και δάκρυα χαράς κατακτώντας ένα μετάλλιο, μια θέση στο βάθρο και μια θέση στην καρδιά όλων των Ελλήνων !

Αυτή η ομάδα, η Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών, για τρία συνεχόμενα καλοκαίρια, μας κάνει υπερήφανους υπενθυμίζοντας ότι τελικά το πόλο δικαίως έχει καταλάβει θέση στην καρδιά όλων μας. Με αφετηρία το Τόκυο το 2021, ενδιάμεσο σταθμό την Βουδαπέστη το 2022 και τώρα την Φουκουόκα, μας έφερε αντιμέτωπους με μοναδικές στιγμές, δυνατές συγκινήσεις, τρία συνεχόμενα μετάλλια σε τρεις παγκόσμιες διοργανώσεις.

Με το βλέμμα πλέον όλων στραμμένο στους Ολυμπιακούς του 2024 και με μια παρακαταθήκη 15 μεταλλίων σε διεθνείς διοργανώσεις, η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών είναι χωρίς αμφιβολία η πιο επιτυχημένη εθνική ομάδα της Ελλάδας στα ομαδικά αθλήματα.
Ο Νηρέας Γέρακα, σύλλογος με 20ετή εμπειρία στο Πόλο, υποκλίνεται στην αξία αυτής της ομάδας, συγχαίρει αθλητές και προπονητές και καλεί μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν το ομαδικό άθλημα του Πόλο την νέα ακαδημαϊκή χρονιά.

Θερμά Συγχαρητήρια και Καλό Καλοκαίρι !!!