Γαργηττού & Μιλτιάδου, 15344, Γέρακας, Παλλήνης Αττικής
210 6654159
info@swimmers.gr

Habawaba 2023

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Habawaba 2023

Συμμετοχή και φέτος με δυο ομαδες μας στο Habawaba!

Το τουρνουά υδατοσφαίρισης Habawaba όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, έλαβε χώρα στο κολυμβητήριο του ΑΝΟΓ στη Γλυφάδα από τις 6 έως και τις 9 Ιουλίου.
Φέτος, η συμμετοχή ξεπέρασε κατά πολύ την περσινή αγγίζοντας τους 50 συλλόγους από όλη την Ελλάδα και φυσικά και από το εξωτερικό. Ενδεικτικές είναι οι συμμετοχές των πρωτοπόρων Ιταλίας και Ισπανίας καθώς και της Κύπρου.

Διακεκριμένοι προπονητές και διαιτητές τίμησαν το τουρνουά με την παρουσία τους με κορυφαίο όλων τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού και θρύλο της υδατοσφαίρισης Γιώργο Μαυρωτά, ο οποίος αναφέρθηκε στο Habawaba ως γιορτή της υδατοσφαίρισης . Τόνισε τη σημαντικότητα του τουρνουά, που έχει γίνει πλέον θεσμός και παρότρυνε όλους τους νέους αθλητές να δηλώνουν συμμετοχή σε αυτό ως κορυφαία αθλητική εμπειρία του χώρου μετά το πρωτάθλημα.

Ο Νηρέας Γέρακα φέτος στην κατηγορία Κ12 συμμετείχε με δύο ομάδες με αθλητές γεννημένους από το 2011 και κάτω. Η εμπειρία ήταν ομολογουμένως συγκλονιστική με τους μικρούς μας αθλητές να δηλώνουν ενθουσιασμένοι. Οι αγώνες καθημερινοί, πρωινοί και απογευματινοί με τις σημαντικότερες ομάδες του χώρου, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Βουλιαγμένη και άλλους.

Οι αθλητές μας αγωνίστηκαν με ήθος και σύμφωνα με τους κανόνες του fair play και επέδειξαν υποδειγματική αθλητική συμπεριφορά εντός και εκτός πισίνας. Με την καθοδήγηση των προπονητών τους Παύλου Παπαδόπουλου, Όθωνα Ορφανού και Χρήστου Ματζώρου, η ομάδα των notorious crabs πάλεψε άξια και κατέλαβε την 8η θέση στη bronze league. Η ομάδα των tiger sharks κατέκτησε ύστερα από ένα συγκλονιστικό τελικό με τον Μίλωνα, με τον οποίο είχε φέρει ισοπαλία σε προηγούμενο αγώνα, τη δεύτερη θέση στη bronze league φέρνοντας πίσω στο Νηρέα Γέρακα το ασημένιο μετάλλιο.

Ευχόμενοι συγχαρητήρια πρωτίστως για την άψογη συμμετοχή τους καθώς και για την μεγάλη επιτυχία τους, ανανεώνουμε το ετήσιο ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά με ακόμη μεγαλύτερες αξιώσεις για επιτυχίες!