Γαργηττού & Μιλτιάδου, 15344, Γέρακας, Παλλήνης Αττικής
210 6654159
info@swimmers.gr

Η ομάδας μας υδατοσφαίρισης pro- mini u11 συμμετείχε στο τουρνουά που διεξήχθη στο Ναύπλιο .

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Η ομάδας μας υδατοσφαίρισης pro- mini u11 συμμετείχε στο τουρνουά που διεξήχθη στο Ναύπλιο .

Το προπονητικό τουρνουά Water polo pro- mini u11 που διεξήχθη στο Ναύπλιο στις 14-15/5 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!

 Στο τουρνουά έγιναν συνολικά 10 αγώνες, 6 στην κατηγορία pro mini και 4 στην κατηγορία micro ( για αυτούς που είναι γεννημένοι το 2010). Εκτός από τη δική μας ομάδα του Νηρέα Γέρακα έλαβαν μέρος οι ομάδες του Ν.Ο. Ναυπλίου, που διοργάνωσε το τουρνουά, ο Ν.Ο. Καλαμάτας και οι Πιγκουίνοι Ρόδου, μια πολλά υποσχόμενη νεοσύστατη ομάδα.

Σκοπός της συμμετοχής  της ακαδημίας μας στο εν λόγω τουρνουά ήταν η δημιουργία ισχυρότερων δεσμών μεταξύ των αθλητών και η εξοικείωσή τους με τις πραγματικές συνθήκες αγώνα και τους κανόνες της ΚΟΕ

Οι αθλητές μας, ταυτόχρονα με την προπόνηση, απόλαυσαν την παρέα των συναθλητών τους με φόντο το – υπέροχο αυτή την εποχή –  Ναύπλιο.

Εκτός από το προπονητικό κομμάτι, τους δόθηκε η ευκαιρία να περπατήσουν τα σοκάκια της παλιάς πόλης του Ναυπλίου και να γευτούν το φημισμένο ιταλικό παγωτό.

Οι μικροί μας αθλητές γύρισαν ενθουσιασμένοι από την σύντομη προπονητική τους εξόρμηση και γέμισαν ενέργεια και εμπειρίες ώστε να επιστρέψουν στια εντατικές τους προπονήσεις με ορίζοντα την Β’ φάση του πρωταθλήματος στην κατηγορία τους στις 14-16/7.

Ευχαριστούμε τον Ν.Ο. Ναυπλίου για την φιλοξενία καθώς και τον προπονητή κύριο Αντωνίου Π και την έφορο κυρία Θερρίου Χριστίνα και Χρυσούλα Λαβιδά .