Γαργηττού & Μιλτιάδου, 15344, Γέρακας, Παλλήνης Αττικής
210 6654159
info@swimmers.gr

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

📣 Ειδική Προσφορά για Νέες Εγγραφές στις Ακαδημίες Κολύμβησης!

Αγαπητοί γονείς,

Η Ακαδημία Κολύμβησης NΗΡΕΑ ΓΕΡΑΚΑ με χαρά σας ανακοινώνει μια μοναδική ευκαιρία
για τους γονείς που επιθυμούν να εντάξουν τα παιδιά τους στον κόσμο της κολύμβησης. Εμπνεύστε τα παιδιά σας να εξερευνήσουν την αγάπη για το νερό και να αναπτύξουν τις κολυμβητικές τους δεξιότητες με δωρεάν εγγραφή για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο!

🏊‍♀️ Προσφορά Περιορισμένων Θέσεων !!!

Οι 20 πρώτες εγγραφές θα κερδίσουν δωρεάν πρόσβαση στα απογευματινά μας τμήματα, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να ανακαλύψουν τη χαρά της κολύμβησης σε ένα περιβάλλον γεμάτο υποστήριξη, φιλία και παιχνίδι.

🕓 Ωράριο Τμημάτων

Τα τμήματα θα λειτουργούν απογευματινά, καθημερινά από τις 16:00 έως τις 19:00, παρέχοντας ευελιξία για να ταιριάζουν στο πρόγραμμα κάθε οικογένειας.

📝 Όροι Εγγραφής

Η προσφορά ισχύει μόνο για νέες εγγραφές παιδιών στα τμήματα των ακαδημιών τα οποία δεν έχουν εγγραφεί κατά την τρέχουσα κολυμβητική χρονιά σε κάποιο τμήμα του Συλλόγου. Ενθαρρύνουμε όλες τους ενδιαφερόμενους γονείς να επικοινωνήσουν μαζί μας το συντομότερο δυνατόν για να εξασφαλίσουν τη θέση τους. Εγγραφείτε σήμερα και ανοίξτε τον δρόμο για αξέχαστες υδάτινες περιπέτειες για τα παιδιά σας!

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με την εγγραφή, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την γραμματεία του Συλλόγου στο τηλέφωνο 2106654159

Μην αφήσετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει !

Περιμένουμε με χαρά να καλωσορίσουμε τα παιδιά σας στην οικογένεια της κολύμβησης!