Γαργηττού & Μιλτιάδου, 15344, Γέρακας, Παλλήνης Αττικής
210 6654159
info@swimmers.gr

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΝΗΡΕΑ ΓΕΡΑΚΑ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΝΗΡΕΑ ΓΕΡΑΚΑ

Δελτίο Τύπου

Γέρακας, 25 Φεβρουαρίου 2024

Επιστρέφοντας δυναμικά μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας Covid-19, το Αθλητικό Σωματείο Κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης του Νηρέα Γέρακα πραγματοποίησε εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Παλλήνης, φέρνοντας κοντά αθλητές, γονείς, και μέλη της κοινότητας σε μια εκδήλωση γεμάτη ζεστασιά και αγάπη για τον αθλητισμό.

Την εκδήλωση συντόνισαν ο έμπειρος αθλητικογράφος Επιτρόπου Τάσος της Έρα Σπορ και ο νέος πολλά υποσχόμενος αθλητικογράφος Φυρογένης Μάνος, παλιός αθλητής του Νηρέα Γέρακα.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση προσωπικότητες του αθλητικού κόσμου εμπνέοντας τους μικρούς και μεγάλους αθλητές του Συλλόγου. Ανάμεσά τους ο επι σειρά ετών και με μεγάλη εμπειρία προπονητής Νικολόπουλος Αλέξανδρος ο οποίος οδήγησε τον Ανδρέα Βαζαίο στην κορυφή. Ανάμεσα στους τιμηθέντες προσκεκλημένους ήταν και ο Γιώργος Αφρουδάκης, αντιπρόεδρος Α’ της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας και πρώην επιφανής παίκτης υδατοσφαίρισης, με σημαντική συνεισφορά στην Εθνική ομάδα και εμπειρία από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Σημαντική η παρουσία και η συμβολή στην εκδήλωση των νεότερων αθλητών που ξεκίνησαν την πορεία τους από τον Νηρέα Γέρακα, Χαλυβόπουλος Αριστείδης και Ιπποκράτης. Η εμπειρία και η σοφία των αδελφών Χαλυβόπουλων σχετικά με την αξία της ισορροπίας μεταξύ ακαδημαϊκών υποχρεώσεων και αθλητισμού, ήταν ένα πραγματικό δώρο για όλους τους αθλητές του Συλλόγου.

Το αθλητικό πνεύμα της εκδήλωσης ενισχύθηκε με την απονομή διακρίσεων σε αθλητές, προπονητές και χορηγούς, καθώς και σε αθλητές που διακρίθηκαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Ιδιαίτερη τιμή για το Αθλητικό Σωματείο του Νηρέα αποτέλεσε η παρουσία του βουλευτή Ανατολικής Αττικής Οικονόμου Βασίλειου ενώ ειδική μνεία αξίζει στην παρουσία του Δημάρχου Παλλήνης, Αηδόνη Χρήστου, ο οποίος δήλωσε την πρόθεσή του προσωπικά αλλά και εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου για ενίσχυση του αθλητισμού στον μεγαλύτερο Δήμο της Ανατολικής Αττικής. Τον δήμαρχο Παλλήνης πλαισίωσε ένας μεγάλος αριθμός μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της νέας Δημοτικής Αρχής, ενισχύοντας τον δεσμό μεταξύ του αθλητικού σωματείου και της τοπικής κοινωνίας και υπογραμμίζοντας τη σημασία του αθλητισμού και της παιδείας στην ανάπτυξη υγιών κοινοτήτων. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι παρόντες ήταν οι αντιδήμαρχοι αθλητισμού Θάνος Οικονόμου, μέριμνας για την 3η ηλικία, Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών Καρκούλιας Δημήτριος, προστασίας και ευζωίας ζώων και ανάπτυξης δημοτικής συγκοινωνίας Καρανίκας Απόστολος. Παρόν στη εκδήλωση και ο εντεταλμένος σύμβουλος νέας γενιάς και πολιτικής προστασίας και πρόεδρος σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Σταυρινούδης Στέφανος καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Σμερός Κωνσταντίνος, Διακάκη Μαρία, Μελίσσα Κόλλια Βασιλική, Σταμούλης Δημήτριος, Μουρτσιάπης Γεώργιος, Βουξινού Ανδριανή, Καρακούσης Παναγιώτης, Μπίμπα Έλενα.

Ο Νηρέας Γέρακας ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν και συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της γιορτής του αθλητισμού, και ανανεώνει το ραντεβού για τον επόμενο χρόνο, με την ελπίδα για περισσότερες επιτυχίες και χαρούμενες στιγμές.

Για τον Νηρέα Γέρακα