Γαργηττού & Μιλτιάδου, 15344, Γέρακας, Παλλήνης Αττικής
210 6654159
info@swimmers.gr

Δελτίο τύπου της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος των Εφήβων

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Δελτίο τύπου της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος των Εφήβων

Α’ Φάση εφήβων
 
Μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι η αγωνιστική περίοδος για τους αθλητές μας ξεκίνησε πάλι. Τα παιδιά γύρισαν στο υγρό στοιχείο να αγωνιστούν με τις δυνάμεις, τις ικανότητες που διαθέτουν αλλά και τις ελλείψεις που έχουν βάζοντας ως στόχο την προβολή της ομάδας πρωτίστως. Προσπάθησαν να αποδείξουν οτι η συμμετοχή στους αγώνες δεν έχει σχέση μόνο με το αποτέλεσμα, αλλά και με την δύναμη της ψυχής τους που μένει σταθερή και προσηλωμένη στον στόχο. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί αθλητισμός δεν είναι μόνο η κατάκτηση της πρώτης ή της δεύτερης θέσης θέσης αλλά και η εκγύμναση της ψυχής και του χαρακτήρα του ατόμου. Και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά αυτά που παρ΄ όλα τα προβλήματα που αντιμετώπισαν στην χρονιά που πέρασε έμειναν υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλον για να δώσουν τον αγώνα τους.
Η πρώτη φάση του πρωταθλήματος των Εφήβων πήρε τέλος βρίσκοντας την ομάδα του κ. Αντωνίου Παντελή να έχει περάσει στην επόμενη.
Μετά από τέσσερεις αγώνες καταγράφονται δύο ήττες και δύο νίκες γεγονός που αποδεικνύει ότι η ομάδα μας χρειάζεται εντατικότερη προσπάθεια και περισσότερο πάθος ώστε να έχουμε μια επιτυχή πορεία και στην δεύτερη φάση.
 
Οι αγώνες του ομίλου μας και τα αντίστοιχα σκορ ήταν:
Νηρέας Γέρακα-ΑΟΝΣ Μίλων : 15-2
Παναθηναϊκός – Νηρέας Γέρακα :14-4
Νηρέας Γέρακα -AE: 21-3 και
Γ.Σ Ηλιούπολης – Νηρέας Γέρακα :13-3
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην επόμενη φάση.